IMG_4292-670x400

رئیس هیات مدیره موسسه در همایش تخصصی ارتقاء فرآیندهای برگزاری مجامع:

مدیران عامل شرکت‌ها در برگزاری به موقع مجامع اهتمام داشته باشند

رئیس هیأت‌مدیره موسسه خطاب به مدیران عامل هلدینگ و شرکت‌ها با اشاره به اهمیت برگزاری به موقع مجامع، بر حسابرسی دقیق گزارش‌ها تاکید کرد.

به نقل از  روابط عمومی و امور بین‌الملل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، دکتر مسعود شکوهی در همایش ارتقای فرایند مجامع با اشاره به اینکه برگزاری مجامع تکلیفی قانونی برای موسسه است، بیان کرد: آسیب شناسی این روند در فرایند برگزاری مجامع کمک می‌کند تا مشکلات و معضلات احتمالی را دریابیم و مجامع با کیفیت‌تری را داشته باشیم.

وی ادامه داد: سنگ بنای مدیریت، تسلط بر حکمرانی شرکتی است؛ در یک شرکت هرچه تسلط به قوانین و مقررات بیشتر باشد، شرکت داری تسهیل خواهد شد.

دکتر شکوهی تصریح کرد: مدیران عامل در برگزاری منظم و به‌موقع مجامع حساسیت بیشتری داشته باشند و بنا داریم امسال با همت مدیرعامل و اعضای محترم هیات‌مدیره در روند برگزاری مجامع شرکت‌ها و موسسه رکوردشکنی کنیم و حتی مجمع اصلی موسسه را پیش از پایان امسال برگزار کنیم.

رئیس هیات مدیره موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان بر لزوم شنیدن صدای بخش‌های مختلف و به ویژه زیرمجموعه‌ها تاکید کرد و گفت: هرچه بیشتر در برآورده کردن انتظارات و نیازهای هلدینگ‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه دقیق‌تر باشیم و آن‌ را پیاده‌سازی کنیم؛ کار در شرکت‌ها روان تر خواهد بود.

دکتر شکوهی با تاکید بر توجه جدی به اجرای دقیق مصوبات هیات مدیره موسسه اظهار کرد: اعضای هیات‌مدیره به عنوان مجری سیاست‌ها و برنامه‌های هیات امنا، به طور جدی راهبری منویات هیات امنا به ویژه رئیس هیات امنا، وزیر آموزش و پرورش را وظیفه خود می‌دانیم و در همین راستا به طور جدی اجرای مصوبات هیات مدیره موسسه در هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه را پیگیری کرده و در ادامه راه از همراهی مدیرانی که توجه چندانی به اجرای درست و به موقع مصوبات نداشته باشند، معذور خواهیم بود.

خدمات‌رسانی به فرهنگیان به عنوان ملاک اصلی ارزیابی شرکت‌ها شناخته شود

وی اضافه کرد: لازم است مدیران عامل شرکت‌های تولیدی و خدماتی سمت و سوی محصولات را به سمت تسریع و تسهیل امور همکاران فرهنگی و رضایتمندی آنان پیش ببرند؛ همواره باید به فرهنگیان به عنوان قلب تپنده و موتور محرکه پیشرفت کشور توجه کنیم و حال که این موسسه متعلق به ولی‌نعمتان ماست، این خدمات‌رسانی باید با دقت، کیفیت و جدیت بیشتری دنبال شود.

رئیس هیأت‌مدیره موسسه اظهار کرد: در ارزیابی شرکت‌ها خدمات رسانی به فرهنگیان به عنوان یک ملاک اصلی لحاظ شود.

 

لینک کوتاه:

https://petrofarhang.com/?p=10603

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *