روایتی از آنچه در غرفه هلدینگ پتروفرهنگ در «نمایشگاه اوراسیا» گذشت+تصاویر

هلدینگ پتروفرهنگ در دومین نمایشگاه اختصاصی اوراسیا که از ۱۳ تا 16 آذر ماه با حضور شرکت‌های ایرانی و کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا و برخی کشورهای عضو شانگهای و شورای همکاری خلیج فارس در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، حضور فعال داشت.

به گزارش روابط عمومی هلدینگ پتروفرهنگ، دومین نمایشگاه اختصاصی اوراسیا که از ۱۳ تا 16 آذر ماه با حضور شرکت‌های ایرانی و کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا و برخی کشورهای عضو شانگهای و شورای همکاری خلیج فارس در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد.

غرفه پتروفرهنگ در این نمایشگاه میزبان بازرگانان، تولید‌کنندگان، کار آفرینان و مدیران ارشد کشور‌های عضو شامل روسیه، ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان و همچنین کشور‌های عضو سازمان شانگ‌های و کشور‌های حاشیه خلیج فارس بود و همچنین برخی مسئولان کشوری از جمله معاون وزیر صمت و استاندار تهران از غرفه پتروفرهنگ بازدید کردند.

پتروفرهنگ به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان متانول جهان و محصولات دیگری نظیر اتیلن گلایکول، اتیلن گلایکول، تری اتیلن گلایکول، اوره، آمونیاک و کریستال ملامین با هدف دستیابی به بازارهای جدید بین المللی، بهره گیری از دانش روز نیز در این نمایشگاه در سالن خلیج فارس طبقه دوم غرفه شماره 7 حضور فعال خواهد داشت.

گفتنی است در اولین روز از دومین نمایشگاه اوراسیا سفرا ، مسئولان عالی و هیئت‌های تجاری از کشورهای مختلف از جمله عمان، ارمنستان، روسیه و … از غرفه هلدینگ پتروفرهنگ بازدید و طی گفت‌وگوی های انجام شده با مسئولان این هلدینگ خواستار همکاری‌های اقتصادی مشترک شدند.

همچنین در دومین روز از نمایشگاه، دو تفاهم‌نامه تامین دانش فنی با یک شرکت معتبر چینی_ایرانی دانش بنیان، توسط شرکت‌های مهتاب پارسیان و پتروشیمی آریا منعقد شد و در روز سوم نیز یک توافق نامه تامین تکنولوژی و انجام مهندسی پایه شرکت سیمیایی لاوان با یک شرکت معتبر امضاء شد.

روز چهارم نیز غرفه پتروفرهنگ میزبان برخی مسئولان از جمله فخاری استاندار تهران بود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://petrofarhang.com/?p=5507

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نمایشگاه

‎نگاهی به چهار روز حضور هلدینگ پتروفرهنگ در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت

‎فیلم؛ ‎نگاهی به چهار روز حضور هلدینگ پتروفرهنگ در بیست و نهمین نمایشگاه بین...

Read More

گزارش تصویری

29 تصویر از حضور پتروفرهنگ در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت و پتروشیمی تهران

‎همزمان با بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی...

Read More

بازدید دکتر علی صادقی مدیر عامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان از نمایشگاه بین المللی نفت، گاز،پالایش و پتروشیمی تهران 1404

بازدید دکتر علی صادقی مدیر عامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان از نمایشگاه بین...

Read More

فیلم؛

نگاهی به حضور هلدینگ پتروفرهنگ در آخرین روز بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت تهران

انعقاد اولین قرارداد بالادستی پتروفرهنگ، امضا تفاهم نامه با بانک گردشگری، امضا تفاهم...

Read More

فیلم

نگاهی به حضور هلدینگ پتروفرهنگ در آخرین روز بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت تهران

انعقاد اولین قرارداد بالادستی پتروفرهنگ، امضا تفاهم نامه با بانک گردشگری، امضا تفاهم...

Read More

فصلی جدید در فعالیت پتروفرهنگ آغاز شد

جواد زارع پور برای نخستین بار در تاریخ پتروفرهنگ قرارداد توسعه میادین بالادستی را با شرکت ملی نفت و دو شرکت دیگر امضا کرد

شرکت ملی نفت، هلدینگ پتروفرهنگ، گروه باختر و انرژی گستر هانا، قرارداد طرح...

Read More

روز سوم

امضای دو تفاهم‌نامه بین‌المللی، رایزنی‌های گسترده و نشست‌های کارشناسی در سومین روز نمایشگاه بین المللی نفت و پتروشیمی

در سومین روز از بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، هلدینگ...

Read More

فیلم؛

غرفه هلدینگ پتروفرهنگ در دومین روز از بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران

همزمان با دومین روز از نمایشگاه بین المللی بیست و نهم نفت، گاز،...

Read More